6. okt, 2017

Frans Wellner

Vanavond heerlijk gegeten met mijn collega, geboren in Roemenië. De Hongaarse en Roemeense keuken zijn deels verwant aan elkaar en mijn collega heeft net als ik ook genoten van de gastvrijheid, de wellevendheid en de kookkunsten van chef Enikö en gastheer
Marco. Voor mij een eerste kennismaking met de Hongaarse gastronomie en dat is mij beslist niet tegengevallen! Graag kom ik terug samen met mijn echtgenote om haar ook kennis te maken met de Hongaarse keuken en haar gerechten.

Website 29. sep, 2017

Dominique Greeve

Wat een mooie site, ziet er allemaal netjes uit.

Website 18. mrt, 2017

Cily & Henk

18 maart 2017. Vanavond genoten van de beschaafde en hartelijke gastvrijheid van Marco en zijn team. Het menu stond in het teken van de nationale feestdag 15 maart en was echt heerlijk! En dat alles op 700 meter van huis...

29. jan, 2017

Aniko en Joep

Vandaag 29 januari weer heerlijk gegeten!!! Deze keer goulashsoep en gevulde pannekoeken na. Enfin, slank naar binnen en tonrond er weer uit!! Ontvangst, top!!!

16. jan, 2017

Aniko Janse

15 jan 2017 heerlijk gegeten. Ik kom zelf uit hongarije en de smaak van de gerechten die wij gegeten hebben zijn zoals ze horen te zijn. Biediening is geweldig!!!

16. jan, 2017

Marja

We hebben heerlijk gegeten. De sfeer was ook top!

We komen graag terug. Vooral nu we de nieuwe menukaart hebben gezien. Wat zijn de gewijzigde openingstijden?