Hungarian Corner:

Wij zijn een Hongaars restaurant, met diverse authentieke Hongaarse gerechten in een nieuw "jasje". Zo serveren wij goulashsoep, goulash (pörkölt), kip in paprika en nog veel meer.

Onze ingrediënten kiezen wij zorgvuldig uit. Zo komt ons paprikapoeder uit Kalocsa, een Hongaars dorp waar alles draait om paprika en paprikapoeder. Er is daar zelfs een heus Paprika museum! Dit dorp kent tot wel 50 soorten paprika's welke tot poeder worden verwerkt en naar keuze worden gemengd. Zo is ook de menging paprikapoeder van Hungarian Corner uniek!

Vlees is heel belangrijk in de Hongaarse keuken, en de herkomst er van nog meer. Ook wij vinden dit heel belangrijk. Zo is ons varkensvlees veelal van het Wolvarken (Mangalica in het Hongaars) en kennen wij de boeren goed. Zo weten we dat deze biggen en varkens een vrije uitloop kennen, en dat proef je. 

Ook de dranken zijn van Hongaarse origine. Csiki sör is heerlijk fris Hongaars bier uit de Karpaten met een grote geschiedenis. Maar wat te denken van de Palinka welke we serveren in Szilva, Barack en Körte (Pruim, abricots en peer). Een vuurwatertje dat voor het eten een gewoonte is in Hongarije. Verder hebben we ons verdiept in de Hongaarse wijnen. Zo serveren we wijnen uit de omgeving van het Balaton, Szekszárd, Eger en Villany. Meer informatie hierover is te vinden in onze wijnkaart.

Naast het eten & drinken willen we u voorzien van de Hongaarse gastvrijheid. Hongaarse muziek, dans en klederdracht presenteren we u graag. Hiervoor organiseren wij periodieke  "specials". U kunt hierbij denken aan Hongaarse "boeren" bruiloften, Pasen, Kerst en Szüreti bál (een feest ter ere van de druivenoogst) om maar wat te noemen.

Bij ons kunt u ook terecht voor feesten en partijen (zowel in ons restaurant als ook catering). Verder doen wij ook aan zakelijke arrangementen. Uiteraard zijn wij u graag van dienst met onze à la Carte! Wanneer mogen wij u begroeten?

 

Het Hungarian Corner team.