• Alla Carte

  Het concept van Ketels & Ovens geeft u veel keuze in veel mooie Hongaarse gerechten of internationale keuze met de Hongaarse Lepény.

  We raden u aan te reserveren.

 • Buffet bij Hungarian Corner

  Uiteraard kunt u ook genieten met uw gasten van een samengesteld Hongaars buffet. Dit kan zowel koud als warm buffet zijn naar keuze.

  Reserveer uw optie minimaal 3 dagen van tevoren.

 • Bedrijfsarrangementen

  Bedrijven kunnen ook een geheel Hongaars feest boeken. Met plate service of buffet naar keuze en hieraan toe te voegen live muziek met zang en dans. Zo komt de Csardas tot leven bij Hungarian Corner.

  Deze mogelijkheden hebben meer tijd nodig voor de goede organisatie.

Vergaderen op onze lokatie:

Huur van Hungarian Corner (max. 40 personen)

 • 1 dagdeel (4 uur) v.a.:                                 € 275,- (ex. BTW)
 • 2 aaneengesloten dagdelen (8 uur) v.a.:       € 560,- (ex. BTW)
 • 3 aaneengesloten dagdelen (12 uur) v.a.       785,- (ex. BTW)

De huur is inclusief het gebruik van obeperkt koffie , thee en kannen water en frisdranken.

 

Eten / Drinks V/A

 • Lunch           € 7,50 p.p. 
 • Diner            € 12,- p.p .
 • Borrel   v.a.  € 8,- p.p.    

Kijk op de pagina Menukaart voor het menu. Heeft u aanvullende wensen dan maken wij graag een offerte op maat.

Reserveren, annuleren en factureren

U kunt bij ons altijd een vrijblijvende offerte aanvragen en een optie nemen op een bepaalde datum. De optie blijft blijft staan totdat wij een andere aanvraag krijgen. Wij nemen dan contact op om te overleggen of de optie omgezet kan worden in een definitieve boeking. Een optie is vrijblijvend en kan kostenloos worden ingetrokken.

Als u heeft gereserveerd en u bent genoodzaakt te annuleren, brengen wij geen annuleringskosten in rekening. Wij gaan er vanuit dat u goede redenen heeft om een bijeenkomst af te zeggen en wij willen geen kosten in rekening brengen voor iets dat wij niet leveren.

Wij bereiden lunch, borrel en diner met verse producten en gaan uit van het in de offerte genoemde aantal personen. U kunt tot 2 werkdagen voor de afgesproken datum dit aantal wijzigen. Na die tijd zullen brengen wij het in de offerte genoemde aantal in rekening.

U betaalt bij ons achteraf. Een dag na uw bijeenkomst sturen wij een factuur, het liefst per e-mail. Wij hanteren een betalingstermijn van 14 dagen.