Franchisen van Hungarian Corner

Over Hungarian Corner

Wil je als restaurateur jouw Hongaarse zaak iets extra’s geven? Kies dan voor de franchiseformule Hungarian Corner. Hiermee ben je verzekerd van kwaliteit, een frisse Hongaarse uitstraling en een professionele marketingondersteuning waar je trots op kunt zijn.

Hungarian Corner franchise is al 3 jaar lang de enige en zeer succesvolle Hongaarse restaurantformule in Nederland, met veel potentieel voor locaties door heel Nederland, Belgie, Luxemburg en Duitsland. Restaurant-ondernemers die gaan voor kwaliteit kunnen zich aansluiten bij deze formule om zo te profiteren van landelijke (en internationale) bekendheid, professionele marketing, Hongaarse food-concepten en bovenal: behoud van eigen visie en ondernemersschap.

Ondersteuning

Wanneer je je aansluit bij Hungarian Corner franchise krijg je een inwerktraject van 2 x 1 maand en word je daarna periodiek onaangekondigd gekeurd op hygiëne, productkwaliteit, voedselveiligheid, gastvrijheid en uitstraling. Zo houden we samen de kwaliteit hoog waar Hungarian Corner bekend om staat. Ook als het gaat om het assortiment. Want elke Hungarian Corner-ondernemer koopt circa 50% in via Hungarian Corner en de andere 50% bij een aangewezen groothandel. Bij ons bundelen we het ondernemerschap samen met de kracht van een internationale formule.

De voordelen van de formule Hungarian Corner

 • Een professionele maar huiselijke uitstraling
 • Gunstige inkoopprijzen
 • Sterk inwerktraject van 2 x 1 maand
 • Campagnematerialen op jouw locatie en social media
 • Landelijke periodiek campagnes, automatisch verspreid in jouw regio
 • Lokale campagnes, die je zelf kunt aanpassen, online en offline bestellen, printen en verspreiden
 • Behoud van 50% eigen assortiment en prijsstelling
 • Lage entreefee
 • Onderscheidende Hongaarse foodconcepten, wijnen en bieren.
 • Netwerk momenten met andere leden van de formule waar je kennis met elkaar kunt delen en jouw stem kunt laten horen
 • Hungarian Corner, voor en door ondernemers

Verantwoord ondernemen

MVO hoort bij een professionele en duurzame vorm van ondernemerschap. Binnen Hungarian Corner gaan verantwoord ondernemen en bedrijfseconomisch rendement hand in hand. Duurzame inkoop, voedselveiligheid, energie, milieu en transport zijn thema’s die als vanzelfsprekend verweven zijn in onze dagelijkse bedrijfsvoering. Daarnaast doen wij online acties welke gepaard gaan met goede doelen.

Kwaliteit van aanbod Hungarian Corner

Kwaliteit staat voorop. Niet alleen bij ons , maar ook bij elk van onze ondernemer. Met de Hongaarse wijnkaart, topmenu’s en Hongaarse specialiteiten,  de mooie craftbeers uit Budapest en uitstekende gastvrijheid weten zij hun gasten telkens weer te verrassen.